Nuorisomelonta

Nuorisojaosto tarjoaa lapsille ja nuorille elämyksiä melontaharrastuksen ja seuratoiminnan parissa ohjatusti ja turvallisesti. Toiminta on suunnattu pääasiassa yli 10-vuotiaille nuorille. Tätä nuoremmat voivat osallistua vanhempiensa kanssa, jos vanhemmat ovat melontataitoisia seuran jäseniä.

Tällä hetkellä nuorisomelonta kaipaa aktiivista vetäjää sekä nuorisoa!

Osallistuvien lasten ja nuorten ei tarvitse olla MaMen jäseniä. Ainoa edellytys mukaan pääsylle on uimataito. Myös kaikki nuorenmieliset ja rennosta melonnasta nuorten kanssa nauttivat mamelaiset ovat tervetulleita mukaan toimintaan ohjaajiksi tai apuohjaajiksi.

MaMen nuorisotoiminta ei tähtää kilpaurheiluun vaan hauskanpitoon. Tavoitteena on, että osallistuvat nuoret oppivat melonnan perustaidot, joita tarvitaan niin rannalla kuin vesillä. Vesien lämmettyä opettelemme myös pelastautumista eli vedestä kajakkiin nousua. Kesän ohjelmaan kuuluu perinteisesti yöretki lähisaariin.

Käytössämme on poolokajakkeja sekä retkiyksikköjä ja –kaksikkoja.

Nuorisomelontaa yritetään elvyttää tarjoamalla perheille OMATOIMISEN mahdollisuuden melottaa nuorisoaan maanantai-iltaisin kesäkuun puolivälistä alkaen. Ensimmäisellä kerralla hallituksen jäsen opastaa vajalla nuorisokajakkien valinnassa.

Tarkemmat ohjelmat sekä aikataulut löytyvät kotisivujen tapahtumakalenterista sekä vajan ilmoitustaululta. Tarkemmin nvoi kysellä nuorisomelonnan vetäjältä.

Copyright 2018 Marjaniemen Melojat y